Normal afcc6503e7aca3e2b96d581ebde11630ee465c72

Five4Five 2020 afgelast

24 maart 2020 11:00

Beste vrienden / vriendinnen van Five4Five.

Zoals velen zijn ook wij ingehaald door de realiteit. De Minister-President was er helder en duidelijk over en dat betekent dat de zevende editie van Five4Fvie op 16 mei a.s. NIET doorgaat. Met pijn in ons hart omdat we weten dat we daardoor dit jaar maar minimaal kunnen bijdragen aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.

We hebben nog gekeken naar een alternatieve datum in het najaar, maar die is in een overvolle Zuid-Limburgse evenementen agenda niet te vinden. Vandaar dat de volgende editie is op 5 juni 2021. We hopen dat jullie er dan weer in grote getale bij zijn.

Inschrijvers krijgen van ons een mail met daarin de optie om het inschrijfgeld niet te restitueren. Alle inkomsten zullen we aan het eind van het jaar doneren aan Kankeronderzoekfonds Limburg. We bekijken nog welke alternatieve acties we in het najaar nog kunnen organiseren.

Het bestuur wenst jullie allemaal veel gezondheid toe in deze dagen. We weten dat kankerpatiënten een zeer kwetsbare doelgroep zijn. En in gedachten zijn we bij al deze mensen en hun families. Voor nu. Houdt afstand en blijf thuis. Samen komen we ook door deze nare tijd heen.

 

Het bestuur van Five4Five: Frans, Hans, Koen en Pierre.